Художня школа ім. Т.Г. Шеченка відвідала виставку в Університеті «КРОК» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Художня школа ім. Т.Г. Шеченка відвідала виставку в Університеті «КРОК»

21 вересня 2018 Новини та події

17 вересня 2018 року читальну залу бібліотеки Університету «КРОК» відвідали вихованці Художньої школи ім. Т.Г. Шеченка, де мали змогу познайомитися із творчістю відомих українських художників: Олександра Ольхова, Тетяни Красної та Марини Ольхової.

Неодноразово читальна зала бібліотеки ставала чудовим простором для творчості. Ця хороша традиція залишилася незмінною і цього разу, коли вихованці Художньої школи ім. Т.Г.  Шевченка мали змогу побачити на власні очі роботи відомих українських художників, учасників багатьох міжнародних виставок – заслуженого художника України Олександра Ольхова, членів Національної спілки художників України Тетяни Красної та Марини Ольхової.

Крім того, під час цієї захоплюючої мистецької події вони також ближче познайомилися з діяльністю кафедри дизайну та можливостями, які постають перед її студентами, а також загалом детальніше дізналися про навчання в Університеті «КРОК».І все це завдяки злагодженій роботі департаменту довузівської підготовки і департаменту зв'язків з громадскістю та реклами. Гості залишилися задоволеними та сповненими творчого натхнення. 

Бажаємо нових звершень на творчій ниві обдарованій молоді Художньої школи ім. Т.Г. Шевченка та чекаємо з нетерпінням на подальші зустрічі!

 

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Зустріч з школярами з художньої школи імені Т. Шевченка / Кафедра дизайну / 17.09.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 14 березня 2019 16:39