Відкрита лекція з дисципліни «Вступ до фаху» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Відкрита лекція з дисципліни «Вступ до фаху»

07 вересня 2018 Новини та події

6 вересня 2018 року в читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» відбулася відкрита лекція з дисципліни «Вступ до фаху», на яку були запрошені почесні гості.

Початок навчального року для студентів спеціальності «Право» ознаменувався і початком вивчення нової дисципліни «Вступ до фаху», а також циклом нових цікавих зустрічей з людьми, які відомі не лише в нашій державі, а й в усьому світі.

На першу відкриту лекцію-зустріч були запрошені гості, а також представники адміністрації юридичного факультету Університету «КРОК»:

  •   Володимир Станіславович Огризко – український дипломат, міністр закордонних справ України (2007-2009 рр.);
  •  
  •   Богдан Петрович Гдичинський – заслужений юрист України, український політик, заступник міністра юстиції України (2011-2013 рр.), полковник міліції, державний службовець 1-го рангу;
  •   Ольга Борисівна Олійник – полковник, Університет «КРОК»;
  •   Анатолій Йосипович Француз – професор, заслужений юрист України, відмінник освіти України, декан юридичного факультету, державний діяч і Герой України;
  •   Володимир Казимирович Гіжевський – проректор Університету «КРОК», заслужений професор Університету «КРОК», кандидат юридичних наук, професор, відмінник освіти України.

Під час відкритої лекції студенти виявили неабияку зацікавленість до розповідей високоповажних гостей. Ми дуже вдячні, що вельмишановні гості знайшли час і відгукнулися на запрошення. Сподіваємося, що такі зустрічі стануть початком чудової традиції.

Оновлено: Понеділок, 20 травня 2019 17:54