Ректорська екскурсія до Закарпаття — Університет «КРОК»
Версія для друку

Ректорська екскурсія до Закарпаття

18 червня 2018 Новини та події

З 12 по 16 червня 2018 року студенти-активісти Університету «КРОК» мали можливість насолодитися чарівною красою Українських Карпат.

Кожного року по закінченню навчання 50 найбільш активних студентів Університету «КРОК» отримують подарунок від ректора – «Ректорську екскурсію»! Цей рік не став виключенням.

Яскраві враження залишилися від активного та насиченого відпочинку, адже студенти відвідали краєзнавчий музей селища Ясіня, піднялися на вершину гори Кострирівка, відвідали Струківську церкву, побували в урочищі Козьменщик, в селищі Яремче, побачили захоплюючі краєвиди навколо водоспаду Пробий та відвідали багато інших мальовничих та цікавих місць.

Усупереч погодним умовам найбільш пам’ятною подією для всіх студентів залишиться сходження на найвищу вершину Українських Карпат і найвищу точку України – гору Говерла, висота якої сягає 2061 м.

Студенти Університету «КРОК» пишаються своєю Alma Mater, яка дає їм змогу побачити Україну у всій її красі та величі, насолодитися найкращими місцями.

Ректорська екскурсія завершилася, а студенти й надалі продовжують ділитися приємними спогадами про подорож до Закарпаття та активно обмінюватися фотографіями в соціальних мережах. Найкращі фото з ректорської екскурсії були відзначені та розміщені на офіційній сторінці Університету «КРОК» в Instagram.

Студенти висловлюють найтепліші слова вдячності ректору Університету Сергію Михайловичу Лаптєву за цікаву подорож, яка на тривалі роки залишиться в їхній пам’яті та в їхніх серцях!

Усі студенти-активісти отримали чималу порцію адреналіну і знову готові до нових звершень на благо Університету!

 

 
 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Ректорська 2018 / 12.06. - 16.06.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 21 червня 2018 11:38