Університет «КРОК» — кращий приватний університет України! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Університет «КРОК» — кращий приватний університет України!

06 червня 2018 Новини та події

На початку червня 2018 року оприлюднено рейтинг кращих університетів України. Згідно з його даними Університет «КРОК» визнано кращим приватним університетом України четвертий рік поспіль!

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» у партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентував черговий академічний рейтинг закладів вищої освіти «Топ-200 Україна 2018».

При складанні цьогорічного рейтингу експерти брали до уваги сучасні тенденції розвитку університетів, окреслені Конференцією IREG-9: «Рейтинги і акредитація — дві дороги до однієї мети» та Конференцією міністрів освіти Європейського простору вищої освіти.

На зазначених конференціях було особливо наголошено, що однією з головних тенденцій в системах ранжування університетів є знаходження балансу між створенням нових, критичних знань, результатів досліджень та інновацій і практичною трансформацією цих напрацювань у розвиток сучасного суспільства.

З урахуванням цих підходів група експертів визначила, що в авангарді кращих українських приватних університетів упродовж чотирьох років впевнено залишається Університет «КРОК»!

Вітаємо всіх, хто вважає себе «КРОКівцями», і бажаємо нашій alma mater нових перемог!

 

 
 
Оновлено: Вівторок, 10 липня 2018 12:32