Вітаємо КЕПІТ та особисто Л.П. Сумбаєву з почесною нагородою — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вітаємо КЕПІТ та особисто Л.П. Сумбаєву з почесною нагородою

01 червня 2018 Новини та події

25 травня 2018 року у великому концерт-залі «Колізей» Торгово-промислової палати України Київська Мала академія наук учнівської молоді масштабно та урочисто провела свою традиційну офіційну святкову церемонію завершальної підсумкової сесії.

На початку свята Ірина Юріївна Поліщук, директор КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», привітала всіх присутніх з успішним завершенням 2017–2018 навчального року та висловила абсолютну упевненість у подальшому успішному майбутньому учнівського юнацтва, яке рішуче пов’язало свою долю з наукою.

Свою цілковиту підтримку юним науковцям вкотре засвідчили поважні вчені Національної академії наук України, що виголосили свої надихаючі промови перед присутніми. Так, президент Малої академії наук України, академік НАН України Станіслав Олексійович Довгий у вітальній промові неодноразово наголосив, що Київська Мала академія наук учнівської молоді є інноваційним майданчиком для формування наукового потенціалу країни, тому приречена бути в авангарді. На пріоритетності та важливості поповнення наукового співтовариства країни молодими кадрами та підняття престижу дослідницької діяльності було акцентовано увагу під час урочистих виступів президента Київської Малої академії наук учнівської молоді, академіка НАН України, Героя України Віктора Григоровича Бар'яхтара; віце-президента НАН України, академіка НАН України Анатолія Глібовича Загороднього; директора Інституту обдарованої дитини НАПН України Максима Сергійовича Гальченка.

Кульмінацією святкового дійства стала церемонія нагородження всіх причетних до творчої натхненної діяльності Київської Малої академії наук учнівської молоді відзнаками, грамотами, подяками Національної академії наук України та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА).

З особливою приємністю повідомляємо, що почесною грамотою від Президії Національної академії наук України та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) відзначено Коледж економіки, права та інформаційних технологій та особисто директора Коледжу Л.П. Сумбаєву за багаторічну плідну співпрацю з Київською Малою академією наук учнівської молоді у справі виховання майбутньої наукової зміни.

Пишаємося, що статус Коледжу як надійного партнера Київської МАН засвідчено відповідною почесною відзнакою під час святкування 15-річного ювілею Коледжу та наголошено на вагомому внеску у виховання обдарованої і талановитої учнівської молоді, результативній співпраці, вірному партнерстві.

Щиро вітаємо Київську Малу академію наук учнівської молоді з неймовірними успіхами цього навчального року, висловлюємо сердечну вдячність та бажаємо подальших звершень й визначних перемог.

Оновлено: Четвер, 07 червня 2018 15:42