«Ти особливий»: прем’єра театралізованої вистави-мюзиклу — Університет «КРОК»
Версія для друку

«Ти особливий»: прем’єра театралізованої вистави-мюзиклу

23 квітня 2018 Новини та події

22 квітня 2018 року в Університеті «КРОК» відбувся фінал грандіозного проекту – прем’єра театралізованої вистави-мюзиклу «Ти особливий» за участю дітей-сиріт та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Організатором мюзиклу виступила благодійна організація «Фест Добра» за підтримки Університету «КРОК» та Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Упродовж двох місяців команда небайдужих волонтерів, у тому числі працівники Університету «КРОК», відбирали талановитих дітей з дитячих будинків шести областей України. Між собою змагалися більше 500 талантів: юні вокалісти, танцюристи, музиканти, гімнасти, актори, з-поміж яких професійне журі після напружених кастингів обрало 25 обдарованих дітей віком від 6 до 18 років.

У команді з артистами, сценаристами, звукорежисерами, тренерами з постановки вокальних номерів та пластичних етюдів діти всього за два тижні створили диво під назвою «Ти особливий».

Глядачі поринули в історію про казкових дерев’яних чоловічків, створених Майстром. З часом чарівне місто, у якому мешкали герої, заполонили зверхність, зарозумілість та зневага до слабших. Так само, як і люди у реальному світі, персонажі змалечку отримували ярлики «Зірки» або «Невдахи», які незмінно супроводжували їх протягом життя. Проте, як навчили діти, недоля не буде супроводжувати нас, якщо ми повіримо у те, що кожен з нас талановитий, кожен з нас здатен творити добро, кожен з нас особливий!

І кожному маленькі зірочки цього дня подарували частинку свого таланту, щирі посмішки та неймовірні враження, не залишивши байдужим жодного глядача. У відповідь діти отримали бурхливі оплески, щирі обійми та подарунки від організаторів заходу.

Мета цього проекту, за словами організаторів, – показати особливість кожної дитини. Кожен чимось унікальний, оригінальний і талановитий, незалежно від того, має він батьків чи ні. Мюзикл дав змогу діткам відкрити себе, піймати свою хвилину слави на сцені та отримати безліч позитивних емоцій.

Головне, що усвідомили всі ми: дива існують, ми самі їх створюємо, піклуючись про тих, хто цього потребує, підтримуючи одне одного. Кожен у світі здатен на це, адже кожен – особливий!

Висловлюємо щиру вдячність за організацію та підтримку проекту: ректору Університету «КРОК» Лаптєву Сергію Михайловичу, голові благодійної організації «Фест Добра» Лященку Юрію та всій команді волонтерів, фінансовому директору Університету «КРОК» Архипчук Ірині Вікторівні, директору Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Сумбаєвій Людмилі Петрівні, заступнику директора Коледжу Степаненко Наталії В’ячеславівні, директору департаменту зі студентських питань Університету «КРОК» Карапетяну Олександру Робертовичу, режисеру Вавіловій Ілоні, викладачу з вокалу та члену журі Весні Оксані, активному учаснику волонтерської команди та члену журі Бандебері Олександру та всім студентам, які приєднались і допомагали в організації та проведенні заходів.

Оновлено: П'ятниця, 18 травня 2018 17:20