Зустріч керівництва та студентського активу Університету «КРОК» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Зустріч керівництва та студентського активу Університету «КРОК»

20 квітня 2018 Новини та події

19 квітня 2018 року відбулась зустріч керівництва та студентського активу Університету «КРОК».

На зустрічі були присутні представники старостату, студентського самоврядування, активні студенти, а також керівництво Університету у складі першого проректора Кучка Андрія Миколайовича, проректора з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечної Наталії Василівни, проректора з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Літвін Наталії Миколаївни, директора центру інформаційних технологій Чернозубкіна Ігоря Олександровича.

Вступне слово взяв перший проректор Університету Кучко Андрій Миколайович, який акцентував увагу на тому, що нині відбувається ціла низка оновлень в українській освіті, серед яких найвагомішим залишається питання підвищення якості освіти.

Університет «КРОК» y своїй роботі керується Європейськими рекомендаціями щодо якості освіти в Університеті. Проведення подібних зустрічей на регулярній основі також слугує одним з інструментів поліпшення якості освіти і проявом відкритості та прозорості в роботі. Яскравими прикладами демократичності освіти в Університеті «КРОК» є відкриті канали комунікації, зокрема електронна форма на сайті Університету, з допомогою якої кожен студент може поставити своє запитання чи надати пропозицію адміністрації. Слід зауважити, що студенти вже мали можливість поставити запитання керівництву та висловити свої побажання щодо роботи Університету під час щорічного соціологічного опитування наприкінці І семестру 2017–2018 н. р.

Університет продовжує слідувати останнім інноваційним тенденціям, саме тому ведеться активна робота із задіяння кросплатформних месенджерів для своєчасного інформування студентів про зміни в розкладі.

Проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Наталія Василівна говорила про важливість комунікації та діалогу між студентством і керівництвом, про те, що соціологічні опитування студентів та подібні зустрічі є дуже вагомим інструментом у покращенні якості освіти. А також про те, що політика нашого Університету залишається незмінною впродовж 26 років: Університет «КРОК» – це некорупційний заклад освіти. Наприкінці свого виступу Наталія Василівна запросила студентів на святкування дня народження Університету 15 травня, а також закликала долучатися до фестивалю «КРОК збирає друзів», який відбудеться 19 травня 2018 року.

Проректор з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Літвін Наталія Миколаївна зазначила про оптимізацію навчальних планів у зв’язку зі змінами та нововведеннями при вступі на магістратуру (зовнішнє незалежне оцінювання з іноземної мови). Між іншим вона запропонувала студентам долучитися до формування навчальних планів через власні пропозиції та побажання, а також розповіла про вибір циклу вибіркових дисциплін.

Директор центру інформаційних технологій Чернозубкін Ігор Олександрович запросив студентів до співпраці щодо інформаційного забезпечення Університету через рекомендації та відгуки з метою подальшого моделювання робочого середовища. Він обґрунтував цінність користування програмним продуктом Microsoft Office 365, який надає доступ до різних програмних продуктів та послуг.

На завершення зустрічі Кучко Андрій Миколайович додав, що окресливши коло питань, які хвилюють студентство, керівництво Університету докладатиме зусиль, аби зробити навчальний процес якомога комфортнішим та інноваційнішим. Він ще раз наголосив на важливості подібних зустрічей, адже вони свідчать про демократичність нашого Університету.

Щиро вдячні студентам за активну позицію, проявлену під час зустрічі, а також під час соціологічного опитування. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та конструктивний діалог.

Оновлено: Середа, 25 квітня 2018 08:28