Конкурс читців поезії видатної Дочки Прометея — Університет «КРОК»
Версія для друку

Конкурс читців поезії видатної Дочки Прометея

26 лютого 2018 Новини та події

20 лютого у Музеї Лесі Українки відбувся хвилюючий і цікавий захід – конкурс читців поезії видатної Дочки Прометея. 

На цей захід нашу студентську родину поїхала представляти Ковальова Олександра, студентка І курсу.

Звучала патріотична, пейзажна, філософська лірика. Але, звісно, найважче декламувати інтимну лірику, адже потрібно відкрити свою душу, показати всім найсокровенніше, що заховане глибоко в серці. Олександра декламувала саме інтимний вірш «Нічка темна! Тобі я корюся». Їй вдалося передати всю ту ніжність і розчарування від нерозділеного кохання.

Між виступами учасників і оголошенням результатів відбулася цікава екскурсія. Кожна кімната в музеї знаменує окремий період життя Лесі Українки. Екскурсовод захоплююче повідав слухачам найцікавіші події з життя поетеси.

Цікава сама думка Олександри Ковальової про цей захід: «Спочатку, до конкурсу, емоції брали наді мною верх, але з величезною підтримкою, яка йшла від друзів та рідних, я змогла оволодіти собою і гідно представити КЕПІТ.

Серед журі були поважні люди. Я не можу передати враження від того, коли побачила в журі члена спілки "Просвіта". А також викладача з Київського національного університету театру, кіно і телебачення. Це справило на мене враження».

Ми раді, що можемо брати участь у творчих конкурсах від нашого навчального закладу.

А Олександрі бажаємо натхнення, впевненості в свої силах і перемог!

Оновлено: Понеділок, 26 лютого 2018 20:39