Перший в Україні випуск спеціалістів з приватної детективної діяльності — Університет «КРОК»
Версія для друку

Перший в Україні випуск спеціалістів з приватної детективної діяльності

23 грудня 2017 Новини та події

19 грудня 2017 року о 15:00 в актовій залі Університету економіки та права «КРОК» відбувся урочистий захід – випуск спеціалістів юридичного факультету спеціальності «Приватна детективна діяльність». 

Серед навчальних закладів України Університет «КРОК» першим здійснив набір на здобуття другої вищої освіти за спеціальністю «Приватна детективна діяльність». За це слід подякувати юридичному факультету Університету.

Більшість випускників отримали дипломи з відзнакою, а це свідчить про те, що навчання дійсно було цікавим і унікальним.

Церемонію випуску провів проректор, кандидат юридичних наук, заслужений професор Університету «КРОК» Гіжевський Володимир Казімірович.

Перед врученням дипломів до вітального слова був запрошений декан юридичного факультету, Герой України, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Француз Анатолій Йосипович. Він побажав випускникам подальшої наснаги у професійному розвитку та успіху у всіх починаннях.

Серед гостей на церемонії, окрім працівників Університету, були присутні: помічник Міністра юстиції України Гдичинський Віталій Богданович та президент видавничої організації «Юрінком Інтер», першого українського юридичного видавництва; шеф-редактор загальнонаціональної правової газети «Юридичний вісник України», доктор юридичних наук, професор Ковальський Віктор Семенович.

Наприкінці церемонії несподіванкою для всіх став подарунок від випускників: це світлини на полотні, де вони ще студентами сфотографувалися в аудиторії разом з викладачами. Випускники дякували адміністрації за чудову організацію навчального процесу

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Церемонія випуску / 19.12.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 20 травня 2019 17:54