КЕПІТ – учасник Київського дитячо-юнацького форуму — Університет «КРОК»
Версія для друку

КЕПІТ – учасник Київського дитячо-юнацького форуму

28 листопада 2017 Новини та події

12 листопада 2017 року в приміщенні Київської міської державної адміністрації (вул. Хрещатик, 36) відбулася грандіозна за своїми масштабами та по-справжньому незабутня подія – ІІ Київський дитячо-юнацький форум М18 «МЕНШІ 18 – МИ МОЖЕМО БІЛЬШЕ!». 

Це громадсько-освітній проект партиципації дітей і молоді та формування їх активної громадянської позиції. Організаторами Форуму стали: Громадська організація «Агенція розвитку освітньої політики»; загальноосвітній навчальний заклад «Київський ліцей бізнесу»; Університет економіки та права «КРОК». Захід відбувся за всебічної підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), а також Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Форум як відкритий захід дозволив долучитись всім бажаючим – це діти і молодь, молодіжні організації, школи, депутати Київради, представники влади, бізнесу, ЗМІ, освітяни, батьки.

Основною метою Форуму його співорганізатори визначили: залучення депутатів Київради, інших політиків, громадських діячів, експертів у різних галузях до діалогу з дітьми і молоддю столиці не як з школярами, а як з громадянами міста; поширення кращих методів і форм роботи з дітьми і молоддю для формування їхньої активної громадянської позиції (у т.ч. оголошення переможців конкурсу соціальних молодіжних та учнівських проектів); презентування можливостей різних організацій та установ щодо підтримки й розвитку дитячих і молодіжних проектів у столиці; зміцнення й розширення мережі партнерства М18.

Яскравість та динаміку Форуму забезпечувала низка різноманітних активностей на його локаціях: ігрові зони, розважальні майданчики, презентація різних творчих студій, майстерні та майстер-класи, тренінги, ньюзруми, воркшопи. Крім того, учасники заходу мали змогу поспілкуватись із цікавими спікерами Форуму – відомими суспільними діячами країни. Це письменник Любко Дереш, лідер гурту «The Same Toy» Станіслав Занкевич, відомий вітчизняний телеведучий та шоумен Олександр Педан.

Радо відзначимо, що натхненними волонтерами та помічниками, справжніми активістами ІІ Київського дитячо-юнацького форуму М18 «МЕНШІ 18 – МИ МОЖЕМО БІЛЬШЕ!» стали і студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Адміністрація Коледжу сердечно вітає всіх організаторів Форуму з абсолютним успіхом проекту та бажає подальших чудових звершень. Висловлюємо особисту вдячність національному координаторові проекту М18 Людмилі Іванівні Паращенко, голові ГО «Агенція розвитку освітньої політики», директорові Київського ліцею бізнесу, за плідну співпрацю, підтримку, чудовий досвід громадянської партиципації та надані можливості для всебічної креативної участі молоді під час Форуму.

Щиро дякуємо всім студентам Коледжу – учасникам, волонтерам Форуму – за їхню особисту активну позицію та участь, справжню дружню підтримку та креативність.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Молодіжний форум «М18!» / 12.11.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 28 листопада 2017 16:27