КЕПІТ – учасник Міжнародного форуму асоційованих шкіл ЮНЕСКО — Університет «КРОК»
Версія для друку

КЕПІТ – учасник Міжнародного форуму асоційованих шкіл ЮНЕСКО

23 листопада 2017 Новини та події

16 листопада Коледж економіки, права та інформаційних технологій став учасником Міжнародного форуму асоційованих шкіл ЮНЕСКО «20 років з ЮНЕСКО. Цінності та пріоритети на шляху до сталого розвитку», присвяченого 20-річчю Ліцею міжнародних відносин № 51 Печерського району м. Києва.

 Масштабність та суспільна значимість цієї події була позначена участю багатьох почесних гостей, а саме: Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, Представництва Європейського Союзу в Україні, посольств КНР та Литовської Республіки, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, міжнародних громадських організацій, Інституту Конфуція при КНУ імені Тараса Шевченка, учнів та вчителів шкіл ПАШ ЮНЕСКО з Польщі, Чехії та України.

Слова привітання з нагоди ювілею Ліцею міжнародних відносин № 51 Печерського району м. Києва висловили: Леонід Козаченко, депутат Верховної Ради України, президент Української аграрної конфедерації; Костянтин Романцов, керівник служби з питань безпеки Апарату РНБО України; Оксана Кизима, виконавчий секретар Національної комісії України у справах ЮНЕСКО; Світлана Бабінець, начальник відділу науки, прогнозування та аналізу цільових програм Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації; Тетяна Копил, начальник управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації; Овідіо Наcтонаіла, політичний радник Представництва Європейського Союзу в Україні; Ван Дацзюнь, начальник відділу з питань освіти Посольства КНР в Україні; Євгеній Лавров почесний консул Литовської Республіки в Україні; Марія Петрова, перший заступник Голови Національної ради жінок України; Роман Смогоржевський, мер м. Легіоново (Республіка Польща); заступник мера м. Зелеч – Любуш Репачек (Чеська Республіка); Анастасія Яновицька, координаторка програми «Жінки-лідерки» Національного Демократичного Інституту.

Програма Форуму включала прекрасний яскравий творчий звіт Ліцею міжнародних відносин № 51 Печерського району м. Києва як учасника ПАШ ЮНЕСКО, а також фестиваль яскравих проектів асоційованих шкіл ЮНЕСКО України та Польщі, було розпочато новий міжнародний проект ПАШ ЮНЕСКО «Арт-діалог шкіл в інтересах сталого розвитку».

Креативна команда студентів I–II курсів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій на Міжнародному форумі – це, зокрема, Соломія Кашуба, студентка I курсу спеціальності «Організація сімейного бізнесу»; Емілія Голубєва, студентка I курсу спеціальності «Фінанси та кредит з поглибленим вивченням іноземної мови»; Каріна Цирин, студентка II курсу спеціальності «Правова діяльність на ринку нерухомості»; Данило Ваганов та Дмитро Гурський, студенти II курсу спеціальності «Комп’ютерні мережі та адміністрування».

Наша чудова команда презентувала в межах творчих студій Форуму успішно діючі проекти, як-от «Традиції доброчинності та волонтерства в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій», де висвітлено діяльність дружньої родини КЕПІТу – студентів, випускників, батьків, викладачів, партнерів Коледжу – з підтримки духу добра, щирості, піклуючого ставлення до інших, особливо тих, хто дуже потребує дружньої допомоги. Також презентовано діючий міжнародний проект Університету «КРОК» – «Школа майбутнього дипломата», що спрямований на формування цілісного уявлення учнівської молоді про принципи, секрети та неймовірну важливість прогресивного розвитку сучасної української та зарубіжної дипломатичної діяльності.

Адміністрація Коледжу економіки, права та інформаційних технологій сердечно вітає організатора Форуму – Ліцей міжнародних відносин № 51 Печерського району м. Києва з нагоди його славетного ювілею – 20-річчя діяльності. Бажаємо чудовому педагогічному колективу, учням Ліцею подальшого процвітання, творчої наснаги та успіхів!

Оновлено: Вівторок, 28 листопада 2017 15:15