Відбір на безкоштовний семестр за кордоном — Університет «КРОК»
Версія для друку

Відбір на безкоштовний семестр за кордоном

02 листопада 2017 Новини та події

30 жовтня 2017 року в Університеті «КРОК» відбувся конкурсний відбір на програми обміну з вищими навчальними закладами країн Європи. 

До складу відбіркової комісії увійшли: Лотарєв А.Г., начальник управління міжнародного співробітництва; Рокоча В.В., декан факультету міжнародних відносин; Кудак В.М., директор Студентського офісу; Ділай М.Ю., менеджер з адміністративної діяльності Студентського офісу; Дробина А.О., керівник проектів та програм управління міжнародного співробітництва, Лисенко А., представник Студентської ради Університету. Студенти Університету «КРОК» мали змогу обирати партнерські університети з Польщі, Нідерландів, Угорщини, Литви, Латвії, Італії, Іспанії, Хорватії та Німеччини.

Вітаємо студентів, номінованих для участі у програмі академічної мобільності: Жука Сергія (ІІ курс, «Комп’ютерні науки») та Титюченко Дар’ю (ІІ курс, «Право»). Особливі вітання студентам – Григор’єву Миколі (IV курс, УАП), Кудряшову Євгенію (ІІІ курс, «Туризм»), Крамаренку Борису (ІІІ курс, «Право») та Курочкіній Анастасії (магістратура, «Маркетинг»), які не лише матимуть змогу навчатися протягом другого семестру 2017–2018 н. р. в європейському виші, але й отримуватимуть стипендії у рамках програм Erasmus+ та MOBIS.

Бажаємо студентам використати з користю для себе можливість участі в програмі академічної мобільності та не зупинятися на досягнутому!

Оновлено: Четвер, 02 листопада 2017 20:57