Ресторан «Принада» приймає майбутнiх фахiвцiв з туризму — Університет «КРОК»
Версія для друку

Ресторан «Принада» приймає майбутнiх фахiвцiв з туризму

30 жовтня 2017 Новини та події

17 жовтня 2017 року студенти 3 та 4 курсів спеціальності «Туризм» відвідали український ресторан «Принада» (Prynada Ukrainian Cafe).

Організатор екскурсії: викладач кафедри туризму – Романова Марія Ігорівна, спеціаліст у справі ресторанного бізнесу, яка охоче ділиться знаннями та запалює жагу до пізнання в наших студентів.

Prynada Ukrainian Cafe – український ресторан для сучасних українців. Саме так позиціонує себе цей куточок українського смаку, розташований на вулиці Героїв Сталінграда у Києві. Ресторан відкрився понад рік тому і швидко став улюбленим місцем для поціновувачів української кухні.

Екскурсію проводила менеджер Олена, справжній професіонал своєї справи, закохана у свою роботу людина. Вона розповіла про історію закладу, організацію його діяльності, ставлення до гостей.

У ресторані дві зали, кожна з яких має свою унікальну назву. Перша зала називається «Петриківка». Її стеля розписана унікальним петриківським розписом, виконаним у стильних та модних кольорах нашого часу. Як відомо, петриківський розпис у 2013 році включений до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Друга зала має назву «Витинанка».

Prynada Ukrainian Cafe – ресторан актуальної української кухні, де працює Семеха Людмила – талановитий шеф-кухар, справжній професіонал своєї справи, що має колосальний досвід роботи у численних ресторанах України. Вона є бренд-шефом одразу двох ресторанів Fiji Lounge Bar та Prynada Ukrainian Cafe. Людмила навчалася в іменитого французького шеф-кухаря Емануеля Дю. Вона часто повторює: «Щоб смачно готувати, не завжди важливо знати всі рецепти і мати багато продуктів під рукою. Просто любіть те, чим займаєтеся, вкладаючи душу в кожну страву!»

Справді, подача страв просто вражає своєю оригінальністю.

Концепція ресторану полягає не тільки в тому, щоб нагодувати гостя, а ще й в тому, щоб культурно розвивати всіх, хто сюди завітав. У ресторані грає музика українських виконавців у новітній інтерпретації. Щовихідних грає жива українська музика, яка зробить теплим будь-який сірий осінній вечір та надихне гостей на великі справи. Особливістю ресторану є «інтелігентне караоке».

Студенти дізналися багато нового про організацію роботи у сфері ресторанного обслуговування. Наприклад, ресторан влаштовує для свого персоналу різноманітні тренінги з продажу, комунікації, психології. Це є дуже хорошим чинником розвитку та покращення роботи закладу в цілому.

Щирі, привітні, теплі та талановиті – такими постали перед нашими студентами працівники ресторану «Принада». Маємо надію, що з часом будуть з`являтися й інші цікаві місця – осередки національної української кухні такого рівня.

Дякуємо працівникам ресторану за теплий прийом!

Луцюк Христина,

студентка 3 курсу спеціальності «Туризм»

Оновлено: Середа, 01 листопада 2017 08:56