Свято КРОКівської родини — Університет «КРОК»
Версія для друку

Свято КРОКівської родини

02 вересня 2017 Новини та події

1 та 2 вересня 2017 року на урочистих церемоніях новачки-першокурсники набули омріяного статусу – Студент. Схвильовані, усміхнені та щасливі молоді люди високо піднімали вгору студентські квитки. Сповнені прагнення розпочати реалізовувати повною мірою свій потенціал, новоспечені студенти уважно дослухалися до напутніх слів своїх викладачів.

Під час церемонії Посвяти у студенти першокурсники долучилися до однієї з чудових «КРОКівських» традицій – стали свідками вручення відзнаки «Зірка КРОКу» кращим студентам, викладачам та співробітникам Університету.

2017 року за високі результати діяльності, професіоналізм, якісну підготовку студентів, активну організаційну та проектну діяльність відзнаку отримали:

  •   Чумаченко Ольга Григорівна – доцент кафедри національної економіки та фінансів, к. е. н., доцент;
  •   Маринович Вікторія Володимирівна – старший викладач кафедри іноземних мов та спеціальної мовної підготовки;
  •   Баликіна-Галанець Людмила Ігорівна – доцент кафедри державно-правових дисциплін, к. ю. н.;
  •   Лукутін Олег Валерійович – старший викладач кафедри комп’ютерних наук;
  •   Добришин Юрій Євгенович – доцент кафедри комп’ютерних наук, голова циклової комісії з програмного забезпечення, к. т. н., доцент;
  •   Кудряшова Світлана Вікторівна – завідувач відділення загальноосвітньої підготовки Коледжу економіки, права та інформаційних технологій;
  •   Плетенецька Світлана Михайлівна – доцент кафедри національної економіки та фінансів, к. е. н., доцент;
  •   Касянюк Марина Володимирівна – доцент кафедри математичних методів та статистики, к. ф.-м. н.;
  •   Довжук Віра Василівна – заступник директора департаменту довузівської підготовки.

За високі результати у навчанні, активну участь у студентському самоврядуванні та проектній діяльності «Зірку КРОКу» отримали випускники КЕПІТу і студенти Університету: Донцов Вадим, Сулейманова Гюнель Фуад Кизи, Скрипачов Богдан, Осташевський Богдан, Бабкін Денис, Голубєва Вікторія, Машовець Олег, Шмакова Ліана, Поварчук Альона, Бузовецька Анна.

Щиро вітаємо всіх: батьків, першокурсників, студентів, викладачів та співробітників з початком нового навчального року, нового етапу в житті та впевнені, що 2017–2018 навчальний рік відкриє нові горизонти для кожного з нас!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Посвята у студенти / 01.09.2017

Посвята у студенти / 02.09.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 13 вересня 2017 08:27