Вітаємо Університет «КРОК» із досягненням! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вітаємо Університет «КРОК» із досягненням!

06 липня 2017 Новини та події

За результатами опитувань, проведених серед ключових роботодавців України, Університет «КРОК» увійшов до Топ-50 вишів України за оцінками роботодавців – перший і єдиний серед недержавних ВНЗ.

За основу рейтингу журнал «Фокус» взяв просту ідею: дослідити шанси випускника того чи іншого вищого навчального закладу зайняти вакансію в престижній компанії. В опитуванні взяли участь провідні компанії з різних сфер (фінанси, IT, юриспруденція, енергетика тощо), працевлаштування в яких – відмінний початок кар'єри для випускника. Серед них: «Інтерпайп», Group DF, «Метінвест», ДТЕК, ДТЕК «Нафтогаз», НАК «Нафтогаз України», Укренерго, Запоріжсталь, УкрАвто, «АВТ Баварія», Fozzy Group, «Нова пошта», ПриватБанк, Ощадбанк, Укрсоцбанк, Кредобанк, ОТП Банк, «AXA Страхування», Concorde Capital, «Самсунг Україна», Luxoft, EVO, «Дата Груп», ISACA Kyiv Chapter, AEQUO, KPMG тощо.

Запропонований рейтинг не є повноцінним дослідженням якості освіти в навчальних закладах України. Він відображає думку роботодавців про той чи інший ВНЗ.

Що ж стосується саме нашого Університету «КРОК» – то безпосередньою взаємодією між студентами (випускниками) та роботодавцями займається Центр розвитку кар'єри, що успішно функціонує вже більш ніж 10 років.

З кожним роком арсенал компаній з пропозиціями працевлаштування студентів значно зростає. Тому закликаємо наших студентів не зволікати і почати цікавитися перспективами на майбутнє вже сьогодні!

Оновлено: П'ятниця, 07 липня 2017 10:54