Добро творити легко! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Добро творити легко!

22 червня 2017 Новини та події

20 травня 2017 року в рамках фестивалю «КРОК збирає друзів» відбувся благодійний ярмарок. Адміністрація Коледжу економіки, права та інформаційних технологій висловлює щиру подяку його учасникам – Києвському Ліцею Бізнесу, спеціалізованій школі № 85 із поглибленим вивченням англійської мови, спеціалізованій школі № 82 ім. Т.Г. Шевченка, Гуманітарній гімназії «Гармонія», гімназії «Оболонь», Фінансовому ліцею, спеціалізованій школі № 165 із поглибленим вивченням англійської мови. Виручені на ярмарку кошти 16 червня 2017 року передані у школу-інтернат № 15 м. Києва для дітей із наслідками поліомієліту та церебральним паралічем. 

Усього під час заходу було зібрано 3145 гривень. На прохання директора та вчителів школи-інтернату ці кошти пішли на закупівлю матеріалу для рукоділля технікою ізонитки.

Не забуває про благодійність і випускник Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Тела Джонатан, який минулого року подарував школі-інтернату кольоровий принтер. Цього разу він закупив та передав до інтернату пральний порошок на 4800 гривень.

Приєднуйся і ти до команди небайдужих!

Оновлено: Четвер, 22 червня 2017 15:31