Університет «КРОК» – лідер вищої освіти України — Університет «КРОК»
Версія для друку

Університет «КРОК» – лідер вищої освіти України

17 березня 2017 Новини та події

Університет «КРОК» бере участь у головній події освітньої галузі України – Восьмій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» з 16 по 18 березня 2017 року у Київському палаці дітей та юнацтва.

За результатами рейтингового виставкового конкурсу «Лідер вищої освіти», який відбувся в рамках заходу, Університет «КРОК» визнано кращим вищим навчальним закладом і нагороджено Гран-Прі.

Чергове визнання діяльності Університету в освітній сфері є високою оцінкою рівня та якості знань, які отримують студенти, власне є свідченням успішного розвитку нашого ВНЗ та його постійного вдосконалення. Зазначимо, що Університет отримав Гран-Прі у вельми представницькій компанії. Адже у виставці беруть участь 98 українських університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ та 17 закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій.

І звичайно, що нагорода стала вагомим подарунком Університетові «КРОК», який цього року святкує 25 років успішної діяльності на ринку освітніх послуг.

За чверть століття Університет створив гнучку інноваційну освітню систему для підготовки професіоналів, особистісного розвитку як молодих людей, так і викладачів. «КРОК» відповідає запитам сьогодення і суспільним замовленням, пропонуючи до оволодіння нові сучасні професії, запроваджуючи інноваційні програми з набуття унікальних спеціальностей, зокрема приватної детективної діяльності; фінансової безпеки бізнесу; юридичної психології; підприємництва, сервісу і моди; туризму; цифрової економіки тощо.

Університет «КРОК» за всіма сучасними параметрами відповідає титулу «Лідер вищої освіти», адже надає якісну практико-орієнтовану освіту, чим забезпечує випускникам – бакалаврам та магістрам, а також аспірантам – можливість бути конкурентоспроможними на міжнародному і національному ринках праці. Система освіти, вибудувана в Університеті «КРОК» протягом 25 років є адекватною вимогам і потребам інформаційного суспільства, інтегрована у світовий освітній простір та орієнтована на демократичні цінності.

Участь Університету в освітніх виставках дає змогу вступникам та їхнім батькам поспілкуватися з представниками навчального закладу, познайомитися з програмами та можливостями, які пропонує «КРОК».

Настав час визначення і вибору вищого навчального закладу для сотень тисяч юнаків і дівчат, а «КРОК» чекає своїх студентів. Запрошуємо відвідати Університет у День відкритих дверей 1 квітня 2017 року.