Свято вручення залікової книжки — Університет «КРОК»
Версія для друку

Свято вручення залікової книжки

03 березня 2017 Новини та події

Лютий місяць у відділенні загальноосвітньої підготовки Коледжу був насичений різноманітними подіями.

Одним зі значущих моментів у житті кожного студента є вручення залікової книжки. Така справжня «Посвята у студенти» в Коледжі вже стала доброю традицією. І також за традицією дійство відбулося в урочистій атмосфері в актовій залі, куди були запрошені всі голови циклових комісій, які протягом наступних років навчатимуть студентів премудростям професії, яку вони обрали, та готуватимуть їх до державного іспиту. Викладачі привітали першокурсників, висловили їм щирі слова підтримки.

Оскільки охочих отримати такий серйозний документ на першому курсі виявилося досить багато (а отримували першокурсники заліковки в цьому році за результатами першої в їхньому житті залікової сесії), то церемонія відбувалась упродовж трьох днів. Кожен із них був по-своєму вдалим, зі своєю особливою атмосферою, адже тут були і майбутні серйозні юристи, і нестандартні програмісти, і майбутні талановиті економісти та креативні бізнесмени. Відчувалася відвертість, справжня «сімейність» цього свята!

Адміністрація Коледжу щиро дякує за підтримку головам циклових комісій: із фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін юридичної підготовки – Баликіній Людмилі Ігорівні, з цивільно-правових дисциплін юридичної підготовки – Двірській Оксані Василівні, з оціночної діяльності – Червінській Тетяні Миколаївні, з економіки підприємства – Лелюк Олесі Олександрівні, з комерційної та маркетингової діяльності – Пазєєвій Ганні Михайлівні, з комп’ютерних наук – Чернозубкіну Ігорю Олександровичу, з програмної інженерії – Добришину Юрію Євгеновичу, а також завідувачеві кафедри національної економіки та фінансів доктору економічних наук, професору Грушку Віктору Івановичу.

Пропонуємо переглянути фотозвіти

Вручення залікових книжок / 10.02.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 03 березня 2017 14:59