Студенти КЕПІТу – учасники конференції — Університет «КРОК»
Версія для друку

Студенти КЕПІТу – учасники конференції

01 березня 2017 Новини та події

Цирин Карина та Паламаренко Ангеліна, студентки КЕПІТу І курсу, учасниці міської учнівської конференції асоційованих шкіл ЮНЕСКО «Гендерна рівність: світові тенденції, українські реалії»

23 лютого 2017 року на базі спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 82 ім. Т.Г. Шевченка міста Києва відбулася міська учнівська конференція асоційованих шкіл ЮНЕСКО «Гендерна рівність: світові тенденції, українські реалії». З доповіддю в секції «США та Західна Європа» виступили Ангеліна та Карина, висвітливши досягнення Німеччини у галузі гендерної рівності (рівні можливості жінок та чоловіків у економічній, політичній, освітній та інших діяльностях) з урахуванням Global Gender Gap Index, а також навівши приклади досягнень жінок у різних сферах діяльності.

Під час конференції всі учасники жваво аналізували відмінності щодо реалізації питань гендерної рівності в Україні та інших країнах світу. Кожен мав змогу запропонувати свою ідею щодо шляхів подальшої реалізації досягнень цих країн в Україні. У підсумку учасники конференції створили спільну декларацію асоційованих шкіл ЮНЕСКО України на підтримку реалізації гендерної рівності в Україні.

Завершилась конференція вікториною та роботою у творчих групах, в яких учасники створювали спільний проект «Ми – різні, але ми – рівні»

 

Оновлено: Четвер, 02 березня 2017 14:43