«КРОК» розкриває школярам тонкощі дипломатії — Університет «КРОК»
Версія для друку

«КРОК» розкриває школярам тонкощі дипломатії

15 лютого 2017 Новини та події

Майже з півсотні старшокласників Києва, у тому числі й студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, стали слухачами Школи майбутнього дипломата, що в лютому почала свою роботу в Університеті «КРОК».

Щосуботи тут відбуватимуться цікаві і водночас надзвичайно серйозні, наповнені корисною інформацією зустрічі з видатними дипломатами, науковцями, послами України  в різних державах світу, з міністрами закордонних справ українського МЗС та іншими діячами.

Навчання у Школі проходить у формі лекцій – як для справжніх студентів. Першу лекцію 11 лютого 2017 року, яка наче «занурила» слухачів у царину дипломатії, прочитав проректор з міжнародних зв’язків Університету «КРОК» Дмитро Іванович Ткач, доктор політичних наук, кандидат історичних наук, професор, Надзвичайний і Повноважний Посол України. Він настільки легко, популярно та контактно викладав матеріал, що учні забували конспектувати – інформація «вкладалася» в голову сама собою. Після заняття старшокласники почали цікавитися, скільки  років потрібно вчитися «на дипломата», які дисципліни опановують в Університеті «КРОК», щоб отримати ступінь магістра з міжнародних відносин.

Школярі, які вже сьогодні орієнтуються на професію міжнародника, добре вмотивовані, адже розуміють, що людина з дипломатичною освітою має великі переваги на ринку праці і зможе знайти гідні відповіді на виклики сьогодення.

Нагадаємо, Школа майбутнього дипломата при Університеті «КРОК» працює спільно з Українською асоціацією зовнішньої політики.

Школа абсолютно безкоштовна, адже має на меті допомогти зорієнтуватися сьогоднішнім старшокласникам та студентам  коледжів у виборі подальшої освіти, зокрема за фахом «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та міжнародні студії» і за фахом «Міжнародні економічні відносини», якими можна оволодіти в Університеті «КРОК».

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Школа майбутнього дипломата / 11.02.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 22 лютого 2017 21:57