Практика для студентів КЕПІТу: знайомство з обраними професіями — Університет «КРОК»
Версія для друку

Практика для студентів КЕПІТу: знайомство з обраними професіями

01 лютого 2017 Новини та події

У січні для студентів 2 курсу КЕПІТу пройшла цікава та корисна практика, яка допомогла їм ближче познайомитися з обраними професіями. Протягом двох тижнів студенти відвідали профорієнтаційні майстер-класи, екскурсії на підприємства, тренінги з особистісного розвитку і взяли участь у захоплюючій бізнес-грі.

На студентів чекали неймовірно цікаві зустрічі з провідними спеціалістами у сфері економіки, фінансів, інтернет-маркетингу, логістики, а також з успішними підприємцями. Спікери ділилися власними історіями успіху, професійним досвідом, розказали про особливості обраних студентами професій. Вони допомогли розібратися, у чому полягає робота фахівців цих сфер, їхні обов'язки, завдання і можливості для кар'єрного розвитку. Підприємці ділилися секретами побудови власного бізнесу, що в майбутньому зможуть допомогти нашим студентам реалізувати власні бізнес-ідеї.

Під час практики студенти встигли вивчити основи фінансової грамотності, завдяки чому зможуть уже самостійно формувати власний бюджет і контролювати витрати. На тренінгах з ефективної комунікації вони навчилися вільно спілкуватися між собою, слухати співрозмовника й домовлятися.

Нові знайомства зарядили студентів неймовірним позитивом. Спікери надихнули їх самостійно розвиватися, більше дізнаватися нового й шукати цікаві можливості, щоб втілити свої найсміливіші цілі.

Центр розвитку кар’єри висловлює велику подяку спікерам за проведення цікавих тренінгів і майстер-класів: Тетяні Мінько, Надії Сперчун, Максиму Казьміну, Ярославі Меленівській, Юлії Іваненко, Вікторії Яковченко, Анні Яремчук, Дмитрові Яримковичу, Яні Сиромятніковій, Максиму Рогожину, Наталії Дорошенко, Єлизаветі Максимець, Михайлу Тустову, Тамарі Поліщук та Євгену Савельєву.

Окремо хочемо висловити вдячність за підтримку та співпрацю під час практики нашим партнерам: Асоціації випускників Університету «КРОК», компаніям SCH Integrated Logistics і Business Icon, весільній агенції ZEFIR, компанії AGTplus, Platinum Bank, компаніям Business Innovations, Digitalart, Brand Interplay, міжнародному інтернет-агентству UCT, компанії Antesko Ltd, міжнародній аудиторській компанії Ernst & Young і компанії Tustov Training Games.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

КЕПІТ практика 2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!