П’ята зустріч оргкомітету Темпус проекту EANET — Університет «КРОК»
Версія для друку

П’ята зустріч оргкомітету Темпус проекту EANET

16 грудня 2016 Новини та події

12–13 грудня 2016 року в Університеті «КРОК» проходила п’ята зустріч оргкомітету Темпус проекту EANET, який направлений на створення міжнародної мережі для підтримки та розвитку підприємництва серед випускників-підприємців, студентів, учених, а також розширення бізнес-інфраструктури в Грузії, Молдові та Україні.

У заході взяли участь представники ВНЗ із 6 країн: Університет прикладних наук м. Амстердам (Нідерланди), Вільний університет Берліна (Німеччина), Університет Александру Іоан Куза (Румунія), Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича (Україна), Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна (Україна), Харківський національний автомобільно-дорожній університет (Україна), Харківський національний університет радіоелектроніки (Україна), Університет «КРОК» (Україна), Економічна академія Молдови (Молдова), Державний університет Алеку Руссо (Молдова), Державний університет «Б.П. Наздеу» (Молдова), Державний університет Іллі (Грузія), Грузинський технічний університет (Грузія), Університет Кутаїсі (Грузія), Консалтингова компанія в галузі вищої освіти «CHE Consult GmbH» (Німеччина).

На заході були обговорені фінансові та адміністративні питання проекту, звітна документація, план дій на наступний період. Учасники переглянули вже третій відеофільм проекту. Члени консорціуму презентували результати своєї діяльності, ділилися досвідом та обговорювали ключові питання проекту. Велика увага була приділена підготовці до тренінгу зі стійкості результатів проекту та створенню механізмів фандрайзингу, який відбудеться в Берліні у січні 2016 року. Заходи з нетворкінгу включали знайомство з українськими традиціями та обов’язкове частування смачними національними стравами.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

П’ята зустріч оргкомітету Темпус проекту EANET / 12-13.12.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 16 грудня 2016 18:51