Підготовка до Нового року розпочалася з «іграшкового» майстер-класу — Університет «КРОК»
Версія для друку

Підготовка до Нового року розпочалася з «іграшкового» майстер-класу

12 грудня 2016 Новини та події

В Університеті «КРОК» відбувся майстер-клас із виготовлення новорічних ялинкових прикрас. Провела його викладач кафедри туризму, дизайнер Дар’я Миколаївна Лойко.

Перший передноворічний «урок» відвідали 12 студентів «КРОКу» та КЕПІТу, і як результат – два десятки яскравих, не схожих одна на одну різнокольорових кульок. Єдина подібність – напис «Університет КРОК», адже іграшки прикрасять університетську новорічну ялинку.

Протягом грудня заплановано ще декілька майстер-класів із виготовлення новорічних прикрас, у т. ч. з використанням фарби, бісеру, інших матеріалів. До участі запрошуються не лише студенти Університету та Коледжу, а й викладачі. Година творчості та безпосереднього спілкування гарантує виключно позитивний настрій. Тим більше, що отримані навички можна застосувати і вдома, готуючись до новорічних свят із меншими братиками та сестричками, з дітлахами, онуками.

Корпоративний дух під час таких занять має налаштувати нас усіх на успішне завершення року 2016-го та яскраву й оптимістичну зустріч року нового – 2017-го.

Стежте за оголошеннями про черговий майстер-клас.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Майстер-клас зі сворення ялинкових іграшок / 30.11.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!