Юристи готуються до побудови успішної кар’єри — Університет «КРОК»
Версія для друку

Юристи готуються до побудови успішної кар’єри

25 жовтня 2016 Новини та події

19 жовтня відбувся профорієнтаційний майстер-клас «Секрети побудови успішної кар’єри юриста», який організував для студентів юридичного факультету Центр розвитку кар’єри. На учасників чекали цікаві знайомства з успішними юристами, випускниками Університету «КРОК», які поділилися історіями власного успіху та відкрили секрети побудови кар’єри у юридичній галузі.

У ролі спікерів на заході виступили: Олександра Карпєєва, юрист, займається приватною практикою у сфері корпоративного права та інтелектуальної власності; Ігор Заверуха, адвокат Адвокатського об'єднання «Арсенал», має 10-річний досвід роботи в юридичній сфері.

Дві години майстер-класу пройшли в позитивній атмосфері. Студенти отримали відповіді на багато запитань, що хвилюють кожного спеціаліста-початківця. Зокрема, дізналися, з чого починати кар’єру юристу без досвіду, до яких компаній варто надсилати резюме, як бути успішним фахівцем у своїй справі, і що необхідно робити, щоб розпочати власну приватну практику.

Спікери розповіли про свій досвід роботи і перші кроки, які робили на шляху до першого робочого місця. Вони зазначили, якими особистими якостями, професійними знаннями й навичками мають володіти молоді спеціалісти після закінчення університету, щоб зацікавити роботодавця. Також розповіли багато цікавих історій та навели чимало прикладів із власної юридичної практики. Під час майстер-класу учасники вирішували кейсові завдання, підготовлені спікерами, що дало їм змогу відчути себе справжніми фахівцями-юристами.

Центр розвитку кар’єри висловлює велику подяку Олександрі Карпєєвій та Ігорю Заверусі за проведення цікавого майстер-класу. Спікерам вдалося мотивувати студентів на подальший саморозвиток і навчання, адже після закінчення майстер-класу всі учасники зазначили, що бажають працювати саме за спеціальністю.

Окрему подяку хочемо висловити нашому партнеру та співорганізатору Асоціації випускників «КРОКу» за активну допомогу в організації майстер-класу.