Міжнародний інформаційний день Програми ЄС ЕРАЗМУС+ ДЛЯ ВНЗ — Університет «КРОК»
Версія для друку

Міжнародний інформаційний день Програми ЄС ЕРАЗМУС+ ДЛЯ ВНЗ

21 жовтня 2016 Новини та події

21 жовтня 2016 року начальник управління міжнародного співробітництва Лотарєв А.Г. і керівник проектів та програм Богаченко Г.К. взяли участь у Міжнародному інформаційному дні Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ у сфері вищої освіти, що проходив у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

До участі в заході було запрошено представників вищих навчальних закладів України, науково-дослідних установ, громадських організацій, роботодавців та інших зацікавлених осіб у модернізації вищої освіти, а також представників ЕАСЕА (Брюссель), Національних Еразмус+ офісів з 4 регіонів країн-партнерів Еразмус+. Організатори: Національний Еразмус+ офіс в Україні (проект ЄС) спільно зі Львівським національним університетом імені Івана Франка, у тісній співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні та за підтримки Міністерства освіти і науки України і Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури.

Під час Інформаційної сесії для вищих навчальних закладів та інших зацікавлених організацій було представлено структуру Програми ЕРАЗМУС+ у сфері вищої освіти; правила участі українських вищих навчальних закладів у конкурсах Програми за напрямом «Розвиток потенціалу вищої освіти» (колишня Програма Темпус); рекомендації з підготовки проектних заявок; пріоритети співпраці з ВНЗ у різних країнах.