Робимо перші кроки у формуванні особистого бюджету — Університет «КРОК»
Версія для друку

Робимо перші кроки у формуванні особистого бюджету

11 жовтня 2016 Новини та події

6 жовтня від Центру розвитку кар’єри для студентів пройшов майстер-клас «Особистий бюджет: від теорії до практики». Бізнес-тренер Platinum Bank Наталія Дорошенко познайомила учасників з основами фінансової грамотності, а також навчила ефективно розпоряджатися власними коштами. Наталія розповіла, як правильно і для чого вести особистий бюджет, нагадала про важливість відкладання грошей, а також поділилася секретами, які допоможуть уникати марних та безконтрольних фінансових витрат. Студенти дізналися про прості правила, які допоможуть зберігати та заощаджувати власні кошти.

Тренер підготувала для учасників майстер-класу цікаві та корисні інтерактивні вправи, під час яких вони визначили основні статті своїх витрат, а також відкрили нові можливості для здобуття фінансових надходжень до власного бюджету. Зустріч завершилася головною порадою від спікера, яка допоможе нашим студентам досягнути фінансової стабільності та незалежності: «Потрібно не скорочувати витрати, а шукати нові джерела доходів».

Сподіваємося, що студенти будуть успішно використовувати всі поради, отримані під час майстер-класу, та зможуть ефективно керувати власним бюджетом!

Центр розвитку кар’єри висловлює велику подяку спікеру Наталії Дорошенко за проведення цікавого, насиченого приємними враженнями і емоціями майстер-класу. Окрему подяку хочемо висловити нашому партнеру Platinum Bank за надання нових можливостей для розвитку студентської молоді Університету «КРОК».

Оновлено: Четвер, 20 жовтня 2016 15:33