Студенти «КРОКу» – учасники міжнародного турніру з футболу — Університет «КРОК»
Версія для друку

Студенти «КРОКу» – учасники міжнародного турніру з футболу

06 жовтня 2016 Новини та події

З 30 вересня по 4 жовтня 2016 року в Києві пройшов ІІ міжнародний турнір з футболу «Кубок Дружби – 2016», організатором якого виступив Всеукраїнський студентський союз «Студент за кордоном» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, Федерації футболу України, Українського державного центру міжнародної освіти, Спілки ректорів вищих навчальних закладів України.

Мета турніру – пропаганда здорового способу життя серед іноземних студентів, залучення якомога більшої кількості учасників до змагань, пропаганда футболу як одного із засобів фізичного виховання, підвищення рівня майстерності учасників, зміцнення дружніх зв'язків між ровесниками з різних країн та визначення переможців і кращих гравців. У турнірі взяли участь іноземні студенти з 16-ти країн світу, які навчаються в освітніх закладах на території України.

Вітаємо азербайджанських студентів Університету «КРОК»: Агасієва Ельвіна (капітан команди), Асадлі Табріза, Алієва Джамала, Рзаєва Октая, Самедлі Османа, Алієва Заміра, Валієва Ельвіна, Аллахярова Бейрака, Гулієва Васіфа, Абдуллаєва Ровшана, Мамедова Раміля з почесним четвертим місцем у турнірі!

Оновлено: Понеділок, 10 жовтня 2016 18:54