Екскурсія до шопінг-клубу ModnaKasta — Університет «КРОК»
Версія для друку

Екскурсія до шопінг-клубу ModnaKasta

06 жовтня 2016 Новини та події

Студенти-науковці Коледжу економіки, права та інформаційних технологій завітали до першого українського онлайнового шопінг-клубу ModnaKasta у БЦ modnaVilla 27 вересня 2016 року. Організатором екскурсії виступила Київська Мала академія наук учнівської молоді.

Унікальність та безпрецедентність заходу полягала у тому, що вперше за п’ять років існування Київської Малої академії наук учнівської молоді юні науковці на власні очі побачили злагоджену роботу всіх без виключення підрозділів сучасної високотехнологічної компанії. Водночас це був перший в історії навчальний візит групи школярів до ModnaKasta (ТОВ «МАРКАСОН»).

Детальну екскурсію для талановитої та обдарованої молоді провела Наталія Логвін, піар-директор шопінг-клубу ModnaKasta. Вона продемонструвала, як працюють співробітники головного офісу, а також логістичного та процесінгового центрів, центру обслуговування клієнтів, фотостудії та кол-центру. Наостанок науковці переглянули мультимедійну презентацію про виклики та можливості IT-індустрії для сучасного бізнесу.

...У майбутньому на ринку залишиться два види компаній:
ті, хто в Інтернеті, і ті, хто вийшов з бізнесу...

Білл Гейтс «Бізнес зі швидкістю думки», 1999 рік

Представники ModnaKasta зазначили, що компанія гарантує оригінальність всієї продукції, максимальні знижки на товари порівняно з роздрібними магазинами, цілодобовий сервіс для клієнтів, широкий асортимент товарів та його щоденне оновлення, будь-який зручний варіант оплати, швидку доставку, можливість здійснювати покупки, не виходячи з дому, у будь-який час доби, безпроблемне повернення товару протягом 14 днів, виключення будь-яких ризиків покупок у інтернет-мережі.

Адміністрація Коледжу висловлює надзвичайну вдячність за запрошення Піліній Аліні Миколаївні – завідувачу відділення економіки Київської МАН, Кагляк Олені Володимирівні – завідувачу відділення економіки, Баценку Сергію Вікторовичу – керівнику секції правознавства, заступнику директора з адміністративно-господарської роботи Київської МАН.

Оновлено: Понеділок, 10 жовтня 2016 19:12