Вітаємо студентів з Грузії та Азербайджану з отриманням дипломів бакалаврів! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вітаємо студентів з Грузії та Азербайджану з отриманням дипломів бакалаврів!

04 жовтня 2016 Новини та події

29 вересня 2016 року в Університеті «КРОК» відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам факультету економіки та підприємництва, які навчались за освітньою програмою «Фінанси і кредит» (заочна форма) у рамках Україно-грузинського проекту.

На заході були присутні почесні гості: Радник Посольства Азербайджанської Республіки в Україні Ельман Багіров, Перший секретар Посольства Азербайджанської Республіки в Україні Фарід Бабаєв, Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні (2001–2010 рр.) Талят Алієв, Головний редактор сайту «Україна по-арабськи» Моххаммед Фараджаллах, Голова Всеукраїнської азербайджанської молодіжної організації (ВАМО) Іскандер Заманов. Дипломи випускникам вручали: засновник навчального центру «ТАО» Табуцадзе Александр Омарович, начальник управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК» Лотарєв Андрій Григорович та к. е. н., доцент кафедри національної економіки і фінансів Плетенецька Світлана Михайлівна.

Університет «КРОК» щиро вітає випускників з Грузії та Азербайджану із отриманням дипломів бакалаврів та бажає подальших успіхів!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Церемонія випуску / 29.09.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 10 жовтня 2016 19:19