Вступники «КРОКу» наживо поспілкувалися з деканами і викладачами — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вступники «КРОКу» наживо поспілкувалися з деканами і викладачами

01 серпня 2016 Новини та події

21 липня в Університеті «КРОК» відбувся День відкритих дверей для вступників, які подали заяви до нашого навчального закладу. Родзинка заходу – зустрічі з деканами факультетів, завідувачами кафедр та викладачами. Отримана з перших уст інформація про навчальний заклад, про дисципліни, які вивчатимуть майбутні студенти, стала гостям «КРОКу», за їхніми оцінками, в добрій нагоді. Вони висловили вдячність організаторам Дня відкритих дверей за фактично ексклюзивну можливість поспілкуватися з поважними професорами і доцентами, які завтра читатимуть молодим людям лекції, побувати в аудиторіях і докладніше дізнатися про умови, створені в Університеті для успішного навчання.

Зустріла абітурієнтів проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Н.В. Наконечна, запевнивши майбутніх студентів у тому, що Університет «КРОК» – це комфортне місце для розумового, особистісного, творчого розвитку, де студенти отримають фактично необмежені можливості випробувати свої сили у професіях, які обрали. Адже інфраструктура, навчальна база, викладацький склад є предметом гордості Університету. Тут створено Центр кар’єри, який сприяє проходженню практики, а надалі і працевлаштуванню студентів і випускників, тут є Центр вивчення іноземних мов, де можна вивчати додатково іноземні мови, є сучасні комп’ютерні класи, спортивний і тренажерний зали, працюють різні творчі гуртки та спортивні секції, тут вирує цікаве і креативне студентське життя.

Про обсяги, умови, можливості навчання на факультеті економіки та підприємництва вступникам розповіли декан факультету, к. фіз.-мат. н. Н.Д. Кахута, завідувач кафедри фінансів, обліку та аудиту д. е. н. професор В.І. Грушко. На факультеті 5 кафедр з потужним професорсько-викладацьким складом, де готують бакалаврів і магістрів за 6 спеціальностями та 10 освітніми програмами (спеціалізаціями).

Наймолодша з кафедр факультету – кафедра туризму, яка три роки тому почала підготовку фахівців для цієї галузі. Понад 60 предметів – такий обсяг має освоїти студент, щоб стати фахівцем. Майбутні студенти з інтересом слухали завідувача кафедри к. пед. н., доцента Л.Ф. Мелько про авторські програми, про унікальну методику практико-орієнтованого навчання за обраною спеціальністю. Людмила Федорівна провела зустріч з використанням технічних засобів, тим самим демонструючи майбутнім студентам володіння викладачами «КРОКу» сучасними методами та технологіями в освітньому процесі. Завідувач кафедри презентувала гостям сучасні атласи, літературу, яку Університет виписує для викладачів і студентів і якою можна користуватися в університетській бібліотеці.

На запитання абітурієнтів, які подали документи для вступу на юридичний факультет, докладно відповів проректор Університету, декан факультету, к. ю. н., професор В.К. Гіжевський. Молодих людей цікавило все – розклад занять, кількість пар на день, можливості спілкування з викладачами онлайн, навчання на військовій кафедрі за програмою підготовки офіцерів запасу, яке здійснюється на базі Національного університету оборони України на підставі відповідної угоди між цим закладом та Університетом «КРОК».

Як відомо, з-поміж найпопулярніших напрямів підготовки цьогорічної вступної кампанії є психологія. І справді, аудиторія, в якій з абітурієнтами зустрічалася завідувач кафедри психології к. психол. н., доцент І.В. Сингаївська, була заповнена вщент. Група майбутніх психологів настільки зацікавилася Університетом, що завідувач кафедри провела для гостей екскурсію навчальним закладом, показавши аудиторії, фахові лабораторії, комп’ютерні класи, бібліотеку, в якій понад 200 тисяч підручників, посібників, навчальної літератури.

Декан факультету міжнародних відносин д. е. н., професор В.В. Рокоча докладно розповіла абітурієнтам, на їхнє прохання, про можливості участі в міжнародних проектах, які дають змогу навчатися за кордоном. Зокрема, про проект «Партнерство Erasmus Mundus для Білорусі, України, Молдови», згідно з яким студенти бакалаврату, магістратури, докторантури Університету «КРОК» можуть навчатися в 17 провідних європейських ВНЗ. А також про можливості отримання двох дипломів.

З родинами вступників, які прийшли познайомитися з умовами і перспективами отримання освіти в Навчально-науковому інституті інформаційних та комунікаційних технологій, зустрівся перший заступник директора ННІІКТ к. т. н. доцент О.Є. Іларіонов. Цю групу відвідувачів «КРОКу» цікавив, зрозуміло, рівень матеріально-технічного забезпечення Університету: наскільки сучасні можливості до оволодіння обраним фахом тут надані. Відповідями всі залишились задоволеними. А розповідь про навчальні дисципліни, про унікальні практики і взагалі переконали гостей у правильності вибору Університету «КРОК» для отримання вищої освіти за спеціальністю комп’ютерні науки та інформаційні технології.

Окрема група запитань – батьківські.  «У нас подвійна відповідальність за ваших дітей, хоч вони вже стають дорослими і самостійними, – по-батьківськи заспокоїв співрозмовників В.К. Гіжевський. – Перед сім’ями, що фінансують навчання своїх дітей, ми відповідаємо як за якість освіти, так і за сам факт її отримання. А тому увага до навчальної дисципліни в нашому закладі є високою».

Вступники, які відвідали Університет «КРОК» у День відкритих дверей, висловили задоволення від такої форми знайомства з навчальним закладом та його викладачами, дякували за цікаву, корисну інформацію, за відкритість та щирість спілкування.

Але двері Університету «КРОК» ніколи не бувають закритими для тих, хто прагне отримати якісну сучасну вищу освіту.

Тож запрошуємо майбутніх вступників відвідати наш навчальний заклад 2 серпня о 15.00 та дізнатися про умови, можливості та перспективи навчання за спеціальністю «Туризм» безпосередньо від завідувача кафедри туризму.

Оновлено: П'ятниця, 05 серпня 2016 15:11