Зміцнюємо співпрацю: делегація «КРОКу» відвідала Український католицький університет — Університет «КРОК»
Версія для друку

Зміцнюємо співпрацю: делегація «КРОКу» відвідала Український католицький університет

06 липня 2016 Новини та події

З 29 червня по 1 липня тривав візит представників Університету «КРОК» до Українського католицького університету (м. Львів) в рамках співпраці, визначеної Декларацією про наміри зі створення консорціуму вищих навчальних закладів, що була підписана у квітні цього року керівниками провідних недержавних вузів України.

До складу делегації увійшли: ректор Університету «КРОК» С.М. Лаптєв, перший проректор А.М. Кучко, радник ректора з питань управління проектами та аналітики систем управління М.С. Лаптєв, начальник науково-організаційного відділу Т.В. Лічман, доцент кафедри міжнародних економічних відносин Н.М. Літвін, голова Асоціації випускників Університету «КРОК» С.З. Заріпова, заступник декана факультету економіки та підприємництва В.М. Кудак, помічник ректора з питань дистанційної та заочної освіти О.В. Россошанська, керівник проектів та програм департаменту зв’язків з громадськістю та реклами К.Г. Чабала.

Програма візиту передбачала знайомство зі стратегією розвитку Українського католицького університету, жваве обговорення здобутків, досягнень та нововведень, спілкування керівництва двох навчальних закладів, обмін досвідом, екскурсію навчальними комплексами.

Дякуємо представникам Українського католицького університету за теплий прийом. Також висловлюємо вдячність одному із засновників Університету «КРОК» – Т.В. Фінікову за організацію зустрічі.