День народження Коледжу — Університет «КРОК»
Версія для друку

День народження Коледжу

31 березня 2016 Новини та події

Хай буде свято:
Вітання, друзі і пісні!
Радості багато
Несуть прийдешні світлі дні!

День народження завжди приємно святкувати. А коли такий день чекають усі студенти КЕПІТу, це просто гарантує велике й невгамовне святкування! Заходи з нагоди 13-ї річниці від дня заснування Коледжу тривали цілий тиждень, з 28 по 31 березня. І хочеться відзначити, що підготувалися групи на «відмінно».

Першого дня в холі Університету тривав солодкий ярмарок, де збирали кошти для дитячого будинку. Другий день був заповнений танцями. Студенти Коледжу демонстрували згуртованість, виконуючи флешмоб кілька перерв поспіль. Наступного дня всі могли спостерігати, як студенти провели в Коледжі цілий рік. У фотоальбомах та відеопрезентаціях вони відтворили свою історію з перших днів перебування в Коледжі. Було цікаво!

І нарешті – урочистий концерт із відзначенням найкращих. Так, під час заходу було нагороджено призерів різноманітних олімпіад, конференцій, учасників соціальних проектів, представників педагогічного колективу, зокрема голів циклових комісій, випускників курсів підвищення кваліфікації. Директор Київської Малої академії наук учнівської молоді Васинюк О.В. та завідувач відділу навчально-виховної роботи Академії Карчина Л.Я. подякували за співпрацю працівникам та молоді. Активісти студентського життя отримали відзнаки від Студентської ради.

І на завершення святкувань було оголошено результати проекту «Найкраща група І курсу». Перемогу здобула група КД/МД. Щиро вітаємо студентів і бажаємо їм подальших яскравих перемог!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

День народження КЕПІТу / 28-31.03.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 31 травня 2016 21:38