Пам’ятаємо безсмертний подвиг — Університет «КРОК»
Версія для друку

Пам’ятаємо безсмертний подвиг

13 травня 2016 Новини та події

12 травня 2016 року в Університеті «КРОК» відзначали 71-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Актова зала «КРОКу» була вщент заповнена студентами та співробітниками. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто, на жаль, не дожив до цього часу, але своїм незабутнім подвигом наблизив День Перемоги.

У пам'ять за загиблими воїнами студенти Університету Донцов Вадим, Ковальчук Вікторія, Корсунівський Дмитро, Коцур Марина поклали квіти до меморіального комплексу «Бабин Яр» і до меморіальної дошки кавалера Ордена Вітчизняної війни I ступеня, нагородженого медалями «За відвагу» та «За перемогу над Німеччиною у Великій Вітчизняній війні» – Копєйчикова Володимира Володимировича, д. ю. н., професора, академіка АПрН України, заслуженого діяча науки і техніки України, який працював на посаді професора і завідувача кафедри теорії та історії держави і права в Університеті «КРОК».

До пам’ятної дати Культурний центр спільно з департаментом зі студентських питань, небайдужими «КРОКівцями» підготували до перегляду театралізовану постановку «Порывы ветра».

Коли по завершенню перегляду в переповненій залі увімкнули світло, глядачі і актори не могли приховати почуттів. 

Щиро дякуємо за підготовку надзвичайно проникливої постановки Роману Дубенському, Олександру Робертовичу Карапетяну, Денису Мігалю, Отарі Векуа, Ігорю Потьомці, Ігорю Степанченку, Альоні Карпенко, Анні Шупило. Також висловлюємо подяку Георгію Атрощенку (звук), Павлу Табачеку, Андрію Дерябкіну (світло) та всім, хто був причетний до створення особливої атмосфери.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Пам’ятаємо безсмертний подвиг / 12.05.2015

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!