Відкриття «PROF Camp – 6» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Відкриття «PROF Camp – 6»

23 березня 2016 Новини та події

Учасників PROF Camp можна впізнати здалеку: вони зацікавлено дивляться навколо, сповнені бажанням дізнатися все про існуючі професії, щоб відшукати серед них своє покликання.

З кожним роком кількість таких «шукачів» професій збільшується. А 21-го березня аж 50 учнів 9–11 класів завітали на «PROF Camp – 6», щоб зробити впевнений перший крок на своєму професійному шляху. Через таку рекордну кількість школярі були поділені на дві групи, для кожної з яких розробили насичену програму.

Перший день у таборі розпочався з командоутворення. Уже за кілька хвилин знайомства в залі запанувала весела та дружня атмосфера, яка не покидатиме нас протягом усього тижня. Лише за півтори години наші тренери перетворили дві групи учнів різних шкіл на дві згуртовані та цілеспрямовані команди.

Через 5 днів учасники ділитимуться враженнями, із захопленням розповідатимуть про професійні мрії, пишатимуться своїми перемогами та новими знаннями. Але все це попереду. А зараз бажаємо нашим командам щасливої подорожі світом професій!