Переймаємо досвід IMEI — Університет «КРОК»
Версія для друку

Переймаємо досвід IMEI

05 лютого 2016 Новини та події

Обговорення та пошук напрямків формування у сучасної молоді інноваційного мислення задля розвитку нашої країни – саме так сформулювали мету заходу організатори Всеукраїнського форуму лідерів освіти, який наприкінці січня провів Міжнародний інститут розвитку інтелекту «International Mind Education Institute» (IMEI), Республіка Корея.

З привітальним словом до учасників звернулися Усатенко Галина Олегівна, голова Громадської ради при Міністерстві освіти і науки, віце-президент Фонду «Європа ХХІ», та  Маховська Олена Володимирівна, президент Громадської організації «Всеукраїнський інститут розвитку інтелекту».

Перед аудиторією виступили спеціальні лектори IMEI: професор Кім Хонг Рьоль та Лі Хі Мун, який є заступником ректора IMEI. У своїх виступах вони наголосили на важливості виховання свідомої інтелектуальної молоді, формування у неї  правильного мислення, значенні педагогів у процесі становлення молодої людини. Представники IMEI познайомили учасників форуму з діяльністю інституту, який безупинно намагається допомогти людям жити щасливим життям, долаючи проблеми та лікуючи хворе суспільство шляхом виховання правильного характеру й способу мислення. Лектори підкреслили: самодисципліна – одна з найважливіших складових для досягнення успіху та результату, саме тому вони спрямовують свою роботу на формування у студентів дисципліни, що дає молоді можливість  досягати поставлених цілей.

«International Mind Education Institute» готовий співпрацювати з навчальними закладами України, ділитися освітнім досвідом, готувати лекторів для роботи зі студентами та викладачами. Ця пропозиція зацікавила учасників форуму, в тому числі і представників від нашого Університету та Коледжу: Лаптєва Михайла Сергійовича, заступника ректора з питань управління проектами (програмами) та аналітики систем управління, Сумбаєву Людмилу Петрівну, директора Коледжу, Чепігу Лідію Михайлівну, заступника директора Коледжу з виховної роботи, Поліщук Тамару Сергіївну, директора Центру розвитку кар’єри, Поварчук Альону, голову Студентської ради Коледжу. Тому й планується робота з детального ознайомлення з методикою IMEI, одне з тверджень якої формулюється так: «Нове мислення, нові погляди призводять до справжніх змін». Необхідність змін продиктована часом.

Оновлено: Четвер, 02 червня 2016 12:09