Андріївські вечорниці — Університет «КРОК»
Версія для друку

Андріївські вечорниці

22 грудня 2015 Новини та події

16 грудня 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій Андріївські вечорниці пройшли під девізом «Традиції та сучасність». Студенти І курсу за підтримки кураторів, Cтудентської ради Коледжу відтворили давні українські національні звичаї та традиції. З великим задоволенням, ентузіазмом та фантазією вони підійшли до підготовки.

На святі був присутній праправнук Тараса Григоровича Шевченка Микола Павлович Лисенко з дружиною, яка є натхненником та підтримує чоловіка у його нелегкій 30-літній праці. І саме в день святкування відбулася презентація результату цієї праці – книги «Коріння Шевченківського роду». Також на святі були присутні представники шкіл, що брали участь у акції зі збору макулатури, кошти від якої були передані Миколі Павловичу на видання книги. Лисенко М.П. подарував книги всім тим, хто допомагав у зборі коштів. Без подарунка не залишилася й навчально-наукова бібліотека Університету «КРОК».

Першокурсники з таким задоволенням грали на сцені, що глядачі вистави немов опинилися в глибокому історичному минулому.

Не втрималися й представники Студентської ради Коледжу, які відтворили на сцені типову історію з українського літопису, що, на жаль, повторюється в нашому сьогоденні. Але вони ще раз нагадали, чого варта воля українського народу.

Сподіваємося, що завдяки таким заходам молодь успадковує духовні надбання українського народу, набуває особистісних рис громадян Української держави, вбирає в себе основи моральної, художньо-естетичної, інтелектуальної культури.

Андріївські вечорниці (16.12.2015)

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!


Оновлено: Четвер, 14 січня 2016 16:06