Впровадження сучасних освітніх технологій у Коледжі — Університет «КРОК»
Версія для друку

Впровадження сучасних освітніх технологій у Коледжі

02 грудня 2015 Новини та події

26 листопада 2016 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся науково-практичний семінар на тему «Впровадження сучасних освітніх технологій».

У заході взяли участь керівний склад, голови циклових комісій, викладачі та завідувачі відділень Коледжу. Метою семінару було обговорення питань щодо застосування в навчальному процесі сучасних освітніх технологій.

На семінарі з актуальними доповідями та презентаціями виступили викладачі Коледжу Полєтаєв В.В., Сакаль В.В., Камінський Ю.О. Вони проаналізували сучасні інформаційні методики та надані рекомендації стосовно впровадження «хмарних» технологій і Office 365 під час проведення занять зі студентами Коледжу, а також застосування вказаного програмного забезпечення для підготовки документів, які використовуються у навчальному процесі.

Активно проходило обговорення доповідей заступника директора з навчальної роботи Прохоренко В.О. та голови Асоціації випускників Університету «КРОК» Заріпової С.З. У виступах розкривалися питання залучення випускників і партнерів Коледжу для посилення практичної підготовки студентів та переваги об’єднання громади з освітою.

Учасники семінару були одностайними щодо необхідності проведення подібних заходів для покращення методичної та практичної підготовки викладацького й керівного складу Коледжу.

Оновлено: Четвер, 03 грудня 2015 01:52