Практичний семінар в Інституті психології — Університет «КРОК»
Версія для друку

Практичний семінар в Інституті психології

14 вересня 2015 Новини та події

9 вересня 2015 року студенти першого та другого курсів напряму підготовки «Психологія» разом із завідувачем кафедри психології І.В. Сингаївською відвідали Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України.

Гостей із «КРОКу» гостинно зустріла Людмила Миколаївна Карамушка, заступник директора Інституту з науково-організаційної роботи та міжнародних наукових зв’язків, член-кореспондент НАПН України, доктор психологічних наук, професор, заслужений працівник освіти України, президент Української асоціації організаційних психологів та психологів праці (УАОППП), член координаційного комітету та редактор Інформаційного бюлетеня (Newsletter) Європейської мережі організаційних психологів та психологів праці (ENOP), член координаційного комітету Дивізіону І «Організаційна психологія» Міжнародної асоціації прикладної психології (IAAP), національний представник в Україні Міжнародної асоціації з економічних досліджень (IAREP).

Людмила Миколаївна провела практичний семінар, під час якого ознайомила студентів з особливостями діяльності Інституту психології, специфікою наукової діяльності в психологічній сфері; розповіла про розвиток в Україні організаційної психології, про наукові видання Інституту, про наукові та практичні здобутки лабораторії організаційної психології і Асоціації організаційних психологів та психологів праці. Студенти зацікавлено слухали про ще один важливий напрям професійної психологічної діяльності.

Кафедра психології Університету «КРОК» висловлює вдячність Л.М. Карамушці за плідну співпрацю!