Виїзна школа студентського активу — Університет «КРОК»
Версія для друку

Виїзна школа студентського активу

07 липня 2015 Новини та події

27–28 червня 2015 року департамент зі студентських питань та Культурний центр провели виїзну школу студентського активу в Пущі-Водиці.

Усе, навіть погода, сприяло плідній праці та активному відпочинку. Розпочався захід зі встановлення наметового табору в мальовничому місці та відкриття банки з «мріями студента», яка була запакована під час минулорічного виїзду. Прочитавши листи, залишені в ній, вражені студенти зробили висновок: «Гарні студентські мрії здійснюються!»

Під час виїзду учасники школи проаналізували та підбили підсумки роботи за 2014–2015 навчальний рік, подякували один одному за яскраві проекти, підготували питання до майбутньої студентської конференції, створили план дій і пропозицій на наступний рік. Також було проведено тренінг з командоутворення та мистецтва публічних виступів, квест, брейн-ринг, театральний конкурс.

Кожен «КРОКівець» написав для себе програму-мінімум і програму-максимум діяльності в Університеті. Студенти мріяли про мандрівки яскравими містами нашої мальовничої України, проводили спортивні змагання, вчилися готувати смачні страви на вогнищі, співали пісні під гітару, фотографувалися та знімали відео. Здавалося, природа співала та раділа разом з ними.

Активісти Університету побували на цікавій екскурсії в Національному заказнику «Пуща-Водиця», відомому тим, що в XI столітті на його території любили полювати київські князі, зокрема в літописах 1009–1010 років згадується про полювання в цих місцях князя Володимира.

На завершення виїзду кожен учасник школи написав, чого він хоче в майбутньому і як цього досягатиме, та вже традиційно довірив свої сподівання банці «Мрії студента».

Додому «КРОКівці» поверталися щасливі, готові творити та реалізовувати цікаві проекти, крокуючи до нових вершин.

У виїзній школі студентського активу взяли участь 22 студенти під керівництвом директора департаменту зі студентських питань Ковальчук Наталії та менеджера департаменту Дубенського Романа.


Оновлено: Вівторок, 07 липня 2015 14:58