Занурення в професію з першого курсу! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Занурення в професію з першого курсу!

23 травня 2015 Новини та події

Уже протягом року студенти першого курсу напряму «Туризм» у рамках спільного проекту Центру розвитку кар’єри та кафедри туризму «Професійні студії» проходять ряд майстер-класів від успішних випускників «КРОКу». На майстер-класах майбутні фахівці з туризму знайомляться ближче зі своєю професією, дізнаються про реалії ринку праці в туристичній галузі, розвивають компетентності, які допоможуть успішно зробити старт кар’єри.

У квітні студенти зустрічалися з Марією Оробей, менеджером з туризму мережі туристичних агентств «Поїхали з нами». Вона познайомила їх з тонкощами свого фаху, про які не дізнатися з підручників та мережі Internet. Марія розповіла, як стати клієнту другом та допомогти йому і його родині отримати незабутні враження від подорожей. Також студенти дізналися про ситуації, з якими вони зіштовхнуться на першій роботі, та про те, як із них виходити переможцем.

Окрім більш глибокого занурення в професію, наші першокурсники в травні опановували ораторську майстерність разом з Олександрою Романцовою. Навички презентувати себе, ідеї, продукти є одними з ключових у роботі майбутніх фахівців у галузі туризму. Саме тому зустріч була максимально практичною. Під час тренінгу кожний студент переборював свої страхи, виходив на публіку, презентував себе, вчився долати хвилювання та набував більше впевненості в собі.

У наступному році проект «Професійні студії» буде продовжуватись, адже ми прагнемо готувати справжніх знавців своєї справи, які вже після випуску зможуть успішно виконувати професійні обов’язки на першому робочому місці.

Оновлено: Понеділок, 25 травня 2015 13:19