Майстер-класи від Університету «КРОК» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Майстер-класи від Університету «КРОК»

05 травня 2015 Новини та події

24 квітня 2015 року в Центрі дитячої та юнацької творчості Солом’янського району Університет «КРОК» провів три майстер-класи.

Для учнів школи № 159 було організовано майстер-клас «Зелений дім» від екологічного клубу однодумців «ЛОТОС», який проводила студентка 1-го курсу КЕПІТу Шмакова Ліана. У рамках майстер-класу учасникам було запропоновано зобразити власні екологічні будинки. Аудиторія розділилася на три команди, які змагалися між собою за першість. Переможці отримали приємні подарунки.

Інший майстер-клас був присвячений вивченню «Декларації прав людини». Спікерами виступили студенти 3-го курсу КЕПІТу Поварчук Альона та Гольцева Аліна. Дівчата продемонстрували відеоролики на відповідну тему та обговорили зі школярами питання захисту прав людини.

Паралельно проходила зустріч учнів 10-х класів з кандидатом юридичних наук Лук’янець Валентиною на тему «Роль та місцезнаходження України в євроінтеграційних процесах». Під час зустрічі учасники змогли проаналізувати питання вступу України до Європейського Союзу.

Адміністрація Університету «КРОК» висловлює особливу подяку за багаторічну співпрацю та сприяння в профорієнтації молоді Центру  дитячої та юнацької творчості Солом’янського району, зокрема куратору програми «Професія, яку ми вибираємо» Кожан Ларисі Павлівні.

Оновлено: Четвер, 07 травня 2015 14:47