Відомі переможці «EcoMarketing Challenge» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Відомі переможці «EcoMarketing Challenge»

05 травня 2015 Новини та події

Завершився 7-тижневий конкурс «EcoMarketing Challenge», у якому команди старшокласників змагалися з вирiшення маркетингових бiзнес-кейсiв, запропонованих компаніями та стартапами, що працюють на ринку екотоварів і послуг.

Задачі конкурсу:

  • Екологічна – популяризація екосвідомого способу життя серед молоді.
  • Профорієнтаційна – знайомство старшокласників зі сферою маркетингу, професією маркетолога; занурення в бізнес-середовище, формування бізнес-мислення та здобуття досвіду прийняття управлінських рішень.

Поборотися за звання школи з майбутніми зірками маркетингу вирішили команди гімназії «Діалог», СЗШ № 126 та Київського ліцею бізнесу.

Команди отримували реальні кейси з бізнес-діяльності партнерів та працювали над їх вирішенням. Для учасників було проведено 8 годин навчальних майстер-класів із маркетингу, створення презентацій та публічних виступів для підвищення їхньої конкурентоздатності та компетентності у конкурсі.

Тренери конкурсу:

  • Тамара Дзюба, практикуючий тренер (досвід проведення бізнес-тренінгів – понад 8 років), практикуючий маркетолог (стаж – 20 років), засновниця центру маркетингової підтримки «MaFin», консультант із маркетингу Бізнес-школи «КРОК», викладач кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами Університету «КРОК».
  • Альона Янішевська, випускниця Університету «КРОК», керiвник проектної групи «SPG», викладач проектного менеджменту на Україно-австрiйськiй програмi, проектний менеджер департаменту з розвитку Унiверситету «КРОК».
  • Єлизавета Коноваленко, випускниця Університету «КРОК», магістр з психології, практикуючий психолог, тренер.

Партнери конкурсу, що надали кейси та виступили експертами:

Сергій Волков, начальник комерційного відділу ТОВ «Київміськвторресурси», Андрій Хрутьба, начальник відділу екоосвіти Національного природного парку «Голосіївський», Наталія Заверуха та Андрій Ціпінюк, засновники Всеукраїнського порталу обміну речами «Плюшкін».

Організатори конкурсу: департамент з розвитку Університету «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій.

Організаційний партнер конкурсу: Асоціація випускників Університету «КРОК».

На кожному етапі конкурсу команди отримували бали до своїх рейтингів за якість вирішення кейсів та участь у тренінгах.

Вітаємо команду «Діалог», яка набрала найбільшу кількість балів, з перемогою у «EcoMarketing Challenge»!

Дякуємо команді СЗШ №126 і команді Київського ліцею бізнесу за інтенсивну роботу та цікаві ідеї.

Оновлено: Понеділок, 18 травня 2015 19:46