«КЕПІТ-Експерт» відвідав Криворіжжя — Університет «КРОК»
Версія для друку

«КЕПІТ-Експерт» відвідав Криворіжжя

05 травня 2015 Новини та події

23 квітня 2015 року активісти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій провели 3 майстер-класи для 140 учнів криворізьких шкіл. Поїздка відбулася в рамках проекту «КРОК-регіони».

У цікаву партнерську подорож до Кривого Рогу відправилися ініціативні студенти 2–3 курсів спеціальності «Розробка програмного забезпечення» Поварчук Альона, Гірік Ярослав та Шеверов Дмитро. Вони провели майстер-класи з комп’ютерної грамотності і продемонстрували учням сучасну програму зі створення презентацій «Prezi».

Учасники брали активну участь в інтерактивній програмі. Вони опанували нові знання та одразу розробили власні презентацій на теми: «Моя ідеальна професія» і «Університет моєї мрії». Учні, що створили найкращі презентації, отримали «КРОКівські» сувеніри: візуальний конспект ЗНО та ручки.

Крім того, студенти поділилися зі школярами секретами вдалого шопінгу на майстер-класі «Маркетингові ходи супермаркетів». Школярі подякували за поради і пообіцяли їх використовувати.

Адміністрація Університету висловлює подяку партнерському навчальному закладу Інституту ділового адміністрування за теплий прийом та співпрацю. 

Оновлено: Четвер, 07 травня 2015 14:47