Майстер-класи для психологів — Університет «КРОК»
Версія для друку

Майстер-класи для психологів

28 квітня 2015 Новини та події

У рамках практичної частини вивчення дисципліни «Основи психологічної практики» (викладач – доцент Ірина Сингаївська) відбулася зустріч студентів 4 курсу бакалаврату з досвідченими психологами-практиками Наталією Бойченко та Анною Сазоновою-Беньковською.

Наталія Бойченко – психоаналітик, фахівець з індивідуальної терапії дорослих та підлітків, сімейний консультант, член Української асоціації психоаналізу, ведуча груп психологічної підтримки та соціальної реабілітації людей, які отримали травматичний досвід, – провела майстер-клас «Основні теоретичні підходи в психотерапії дітей та підлітків», під час якого ознайомила студентів з підходами, методами та формами психотерапевтичної роботи.

Анна Сазонова-Беньковська – практичний психолог-консультант з проблем дитячо-батьківських стосунків, арт-терапевт, казкотерапевт, психолог середньої школи I–III ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85 м. Києва – провела майстер-клас «Поєднання методів казкотерапії та арт-терапії в роботі з дітьми», під час якого студенти ознайомилися з особливостями практичного застосування таких методів.

Обидва майстер-класи були змістовними, насиченими цікавою та корисною інформацією, дозволили студентам зануритися в атмосферу професійної творчості й фахового самовдосконалення. Щиро вдячні колегам – Наталії та Анні!

Оновлено: Четвер, 30 квітня 2015 12:29