Досвід науковців – студентам Коледжу — Університет «КРОК»
Версія для друку

Досвід науковців – студентам Коледжу

03 квітня 2015 Новини та події

26 та 27 березня в залі засідань Науково-дослідного інституту приватного права і підприємництва імені академіка Ф.Г. Бурчака Національної академії правових наук України проходило засідання Спеціалізованої вченої ради Д 26.500.01 із захисту докторських та кандидатських дисертацій. Активну участь у ньому брав голова Студентського наукового товариства Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Пижов Олександр.

На засіданні відбувся захист двох докторських дисертацій на теми «Юридичні факти в механізмі припинення цивільних майнових відносин» (спеціальність 12.00.03) і «Правове забезпечення добросовісної конкуренції в Україні: проблеми теорії і практики» (спеціальність 12.00.04) та двох кандидатських дисертацій на теми «Договір зберігання на товарному складі (складського зберігання)» (спеціальність 12.00.03) і «Участь органів місцевого самоврядування в цивільному процесі для захисту прав, свобод та інтересів інших осіб» (спеціальність 12.00.03).

Коледж дякує Науково-дослідному інституту приватного права і підприємництва імені академіка Ф.Г. Бурчака за залучення студентської молоді до науково-освітнього процесу.

Оновлено: Вівторок, 07 квітня 2015 11:40