Зустріч поколінь — Університет «КРОК»
Версія для друку

Зустріч поколінь

26 лютого 2015 Новини та події

22 лютого Студентській раді Університету виповнилося 10 років. Із нагоди свята представники студрад різних років зустрілися разом.

Команда студентів, до якої входили Олександр Грохольський, Ігор Степанченко, Ірина Мельник, Олексій Івано, Джонатан Тела, Вікторія Георгієва, зіграла з командою випускників у волейбол. З рахунком 3:0 перемогли студенти. Продовжив святкування брейн-ринг, а потім в актовій залі виступили голови студрад минулих років: Олена Каюмова, Ірина Тулякова, Надія Сперчун, Анастасія Войтенко.

У теплій та дружній атмосфері випускники і студенти поринули в спогади, переглядаючи яскраві фото, обмінюючись думками, згадуючи проекти, що діють до цього часу. Учасники зустрічі розповідали про нові досягнення та започатковані проекти. Вони вітали засновника студентського самоврядування в Університеті Світлану Зульфирівну Заріпову та ласували її фірмовими млинцями.

Свято було організоване Асоціацією випускників «КРОКу» і департаментом зі студентських питань. Організатори обіцяють й надалі підтримувати та розвивати «КРОКівські» традиції.

Оновлено: Понеділок, 02 березня 2015 12:09