КРОК до професійного успіху — Університет «КРОК»
Версія для друку

КРОК до професійного успіху

06 лютого 2015 Новини та події

5 лютого 2015 року Університет «КРОК» влаштував для старшокласників справжнє свято, присвячене вибору професії. У Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся концерт «КРОК до професійного успіху».

Головна мета заходу – допомога школярам у здійсненні свідомого вибору фаху. Учні 8–11 класів взяли участь у  майстер-класі бізнес-тренера Дениса Дубравіна. Денис на власному прикладі розповів про те, як важливо зробити вірний вибір професії свого життя, і порадив школярам «правильно обрати «стіну», до якої поставити свою «драбину», щоб досягти успіху».

Головною несподіванкою для глядачів став виступ зіркового абітурієнта Нікіти Ломакіна та учасниці українського телешоу Мішель Андраде. Вони запалили глядацький зал та надихнули молодь на здійснення першого важливого вибору в житті – вибору професії.

Школярі дізнавалися про Університет «КРОК» завдяки чудовій та яскравій відеопрезентації, інтерактивним іграм в холі. Спеціально для старшокласників студентська медіа-група «KMG» провела оригінальну фотосесію. Сподіваємося, що цей день став не лише початком знайомства зі школярами, а й передумовою до нових зустрічей на майбутніх профорієнтаційних подіях.

Адміністрація Університету «КРОК» висловлює особливу подяку за багаторічну співпрацю та сприяння в профорієнтації молоді Центру дитячої та юнацької творчості Солом’янського району.


Оновлено: Четвер, 12 лютого 2015 17:43