День відкритих дверей ONLINE: про актуальне в зручному форматі — Університет «КРОК»
Версія для друку

День відкритих дверей ONLINE: про актуальне в зручному форматі

30 січня 2015 Новини та події

29 січня в Університеті «КРОК» відбувся День відкритих дверей ONLINE. Усі бажаючі могли переглянути пряму трансляцію заходу на сайті Університету. Інтерактивний формат проведення дозволив глядачам отримати важливу інформацію про вступ та навчання у вузі, про нововведення вступної кампанії 2015 року і нюанси нового Закону України «Про вищу освіту», а також поставити запитання, що їх хвилюють, та оперативно отримати на них відповіді.

Із глядачами спілкувалися автор популярного освітнього блогу «Учись», директор департаменту зв’язків з громадськістю та реклами Університету «КРОК» Костянтин Чабала і головний редактор студентської онлайн-газети «KROK Times» Марина Гусакова.

Особливу увагу під час трансляції було приділено таким питанням, як поділ тестів ЗНО за рівнями, неможливість вступу за сертифікатами минулих років, мінімальна кількість балів для вступу, вступ за результатами двох тестів, вагові коефіцієнти, визначення пріоритету заяви на вступ тощо.

Відповідаючи на запитання глядачів, Костянтин Чабала розповів про найбільш популярні серед абітурієнтів напрями та спеціальності, переваги для випускників підготовчих курсів, умови вступу до університету після закінчення коледжу та ін.

Учасників Дня відкритих дверей зацікавили спеціалізовані освітні програми Університету «КРОК». Розкриваючи особливості цих програм, Костянтин Чабала зауважив, що вони створювалися відповідно до запитів ринку праці. За словами ведучого трансляції, новий Закон України «Про вищу освіту» надав більше можливостей для розробки подібних освітніх продуктів, і «КРОК» скористався ними вже цього навчального року. Тому у 2015-му спеціалізованими можна назвати всі навчальні програми Університету. При чому більшість напрямів підготовки стали основою для кількох спеціалізацій. Наприклад, на базі напряму «Правознавство» розроблено програми «Приватне право», «Публічне право» та «Право Європейського Союзу».

Спеціалізації створювалися за участю фахівців із підбору персоналу. Вони орієнтовані на запити роботодавців і залишатимуться актуальними в найближчі роки.

Наступний День відкритих дверей в онлайн-режимі відбудеться наприкінці лютого. Інформацію про дату проведення буде розміщено на сайті Університету. Крім того, протягом року вступники можуть звертатися зі своїми запитаннями до інформаційного відділу Приймальної комісії «КРОКу» (каб. 316; тел.: (044) 455-57-57, 455-57-07, ел. пошта: [email protected]). 

Оновлено: Четвер, 12 лютого 2015 09:50