Відбулася чергова сесія стратегічного планування «SPG» та «KMG» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Відбулася чергова сесія стратегічного планування «SPG» та «KMG»

23 грудня 2014 Новини та події

20 грудня 2014 року пройшла виїзна сесія стратегічного планування проектної групи «SPG» та медіа-групи «KMG».

Даний захід дозволяє підбити підсумки роботи студентських команд і спланувати їхню діяльність на наступний рік.

Цього року сесія проводилася на платформі «FreeGenSpace», атмосфера якої сприяла креативності та плідній роботі.

Програма заходу була насиченою. Він розпочався зі знайомства між представниками «SPG» та «KMG». У жовтні ці студентські групи поповнилися новими учасниками, які ще не мали змоги багато дізнатися один про одного.

Після активного та веселого знайомства координатори студентських команд поділилися результатами й досягненнями за півріччя роботи. Потім проектна група обговорила, а медіа-група сформувала цінності, якими керуватимуться ці організації у своїй діяльності.

На захід завітали випускники «SPG» та «KMG». Вони розповіли новим учасникам студентських організацій про власні здобутки, про навики та безцінний досвід, що отримали під час активної діяльності в медіа- та проектній групах.

Важливою складовою стратегічної сесії став розподіл ролей та призначення керівників студентських організацій, а також тренінг «Цілепокладання», на якому студенти змогли визначити свої професійні та особистісні цілі на 2015 рік.

Завершилася виїзна сесія врученням подарунків тим членам команд, які були найактивнішими і продемонстрували найбільший професіоналізм.

Додому учасники заходу поверталися з новими ідеями та готові до нових досягнень у наступному році.

Оновлено: Четвер, 08 січня 2015 15:48