Активний студентський листопад — Університет «КРОК»
Версія для друку

Активний студентський листопад

11 грудня 2014 Новини та події

Те, що в Університеті «КРОК» насичене студентське життя, вже нікого не дивує (ну хіба що друзів «КРОКівців» з інших вишів). При цьому воно дуже різноманітне й часто направлене на розвиток особистості та отримання нових знань.

Хочеш навчитися бути лідером і брати активну участь у самоврядуванні? Не втрачай можливостей, що надає «КРОК»! Так, 12 листопада розпочала роботу школа лідерів студентського самоврядування. Навчання проводить корпоративне управління та департамент зі студентських питань. На першій великій зустрічі всі учасники  представляли свої студради, вчилися працювати в команді, планували роботу, пропонували  проекти за різними напрямками: освітні, лідерські, розвиваючі, просвітницькі, патріотичні, пізнавальні, екологічні, спортивні, творчі, інформаційні, волонтерські та благодійні.

 

Сьогодні пам’ять про більшість подій у житті ми намагаємося зберегти за допомогою фото. А щоб наші витвори фотомистецтва були гарними і якісними, потрібно добре володіти камерою. 25 листопада в студентів «КРОКу» була нагода покращити свої навички та дізнатися багато нового. Адже для них департамент зі студентських питань організував майстер-клас із фотографії від провідного фотографа України Дмитра Коренєва.

 

26 листопада відбувся майстер-клас «Як збирати кубик Рубіка?» –  механічну головоломку, яку винайшов 1974 року угорський скульптор, винахідник Ерньо Рубік. На сьогодні кубик Рубіка є лідером за кількістю проданих екземплярів – понад 350 млн. Незважаючи на величезну кількість комбінацій, з будь-яким кубиком Рубіка можна впоратися приблизно за 20 рухів. Зараз офіційний світовий рекорд складання кубика за першою спробою становить 5,66 секунди, середній час – 7,64 секунди.

Майстер-клас для «КРОКівців» проводили представники Студради Інституту інформаційних та комунікаційних технологій. Студенти з азартом вчилися розв’язувати стару логічну задачу.

 

Дякуємо всім, хто користується можливостями для особистісного розвитку, які надає Університет «КРОК», і бере активну участь у його заходах!


Оновлено: Четвер, 25 грудня 2014 10:25